Regina interview by Mario Mohenski

Go down

Regina interview by Mario Mohenski

Post  PROLJECE on 15/09/09, 08:55 pm

Regina: U dućanu kruh dobivamo preko reda!
Zagreb, 01.08.2009., 09:00 | Mario Mohenski i A. S.

'Regina se zvala moja prva djevojka! U moru imena i različitih ideja u ono vrijeme ime Regina se jedino činilo ispravnim.' - izjavio je Davor Ebner pjevač i frontman grupe koja se svojom nesvakidašnjom rock izvedbom pa čak i jedinstvenim stilom dovoljno istaknula da upravo njihova pjesma 'Bistra voda' bude izabrana kao pjesma koja će predstavljati BiH na Eurosongu. Nakon toga je uslijedila turneja po Rusiji, a veliki interes vlada i u redovima hrvatske publike. Pošto je upravo objavljen album 'Vrijeme je' i u Hrvatskoj, bolje upoznavanje s bendom bio je logični korak. Saznajte sve o Regini iz video intervjua.


Intervju s grupom Regina (Video: Mario Mohenski)

Regina ( Foto: Mario Mohenski )
Davor Ebner i Aleksndar Čović

Priča o Regini seže do početaka devedesetih godina prošlog stoljeća kada su se sasvim slučajno jednu večer upoznali Davor Ebner i Aleksandar Čović. Priča se da su se 'natezali' dva-tri mjeseca ne bi li počeli suradnju. No Koliko god da su se teško spojili toliko danas beru plodove svog uspjeha. Već pri prvom albumu su skretali oko javnosti na sebe sa sloganom: 'Mi nismo Merlin, mi smo Regina.'

No i danas skoro punih dvadeset godina kasnije se ta dva umjetnika nadopunjuje u većini stvari. Slažu se u tome da ih glazba održava mlađima, potpunijima i svim dobrim što glazba može unijeti jednom muzičaru u njegovu dušu.
'Kada smo počinjali, nekako smo spajali kraj sa krajem i čekali u redu. Danas kad kod kuće ulazimo u dućan, dobijemo kruh preko reda.', izjavio je Davor Ebner na pitanja kako doživljava svoju slavu.

>>Grupa Regina ulazi u finalnu večer Eurosonga

'Ako je Queen mogao biti Queen, Regina može biti Regina.', složili su se dečki oko ženskog imena. No što još točno imaju reći o sebi, svojim zrelim godinama i stvaralaštvu saznajte u video intervjuu s Davorom i Acom. Upoznajte Reginu!
http://dnevnik.hr/showbizz/glazba/regina-u-ducanu-kruh-dobivamo-preko-reda.html
PROLJECE
PROLJECE

Localización : España
Cantidad de envíos : 327

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum